Mededelingen

24 maart 2009: Goed en slecht nieuws

Het slechte nieuws is dat de PH-VZV niet meer te huur is. Het goede nieuws is dat hij wél te koop is. Het is een mooi, net, betrouwbaar en goed vliegtuig maar wij zijn nu zelf een vliegtuig aan het bouwen (leuke uitdaging) en omdat we niet twee vliegtuigen nodig hebben, is de VZV nu te koop. Aan de ene kant voor ons heel erg jammer, we hebben veel plezier met dit vliegtuig gehad. De beslissing tot verkoop is dan ook best lastig, maar het nieuwe vliegtuig dat we bouwen (een Europa XS) heeft ook zeer zeker zijn charmes. Ben je serieus geïnteresseerd in een goede Cessna (zie website voor zeer gedetailleerde beschrijving en foto's), neem dan maar contact met ons op. mail @ paardnatuurlijk.nl (zonder de spaties uiteraard).

21 mei 2008: Verslag trip naar Dakar

De PH-VZV is net weer terug van een reisje naar Afrika. Zie voor een verslag http://flyingvfr.blogspot.com.

1 maart 2008: Onderhouds- en 100-uurs beurt

De PH-VZV heeft net zijn eerste 100 uurs beurt gehad, alles is weer klaar voor het nieuwe seizoen. Enkele highlights:

1 maart 2008: Nieuwe pagina Performance & Planning

De nieuwe pagina Performance & Planning bevat een interactieve Cruise Performance calculator, een interactieve Weight & Balance calculator, diverse tabellen en veel praktische tips. De gegevens van de PH-VZV zijn in dit alles voorgeprogrammeerd en dit maakt het nu heel gemakkelijk om een vlucht met de PH-VZV te plannen.

De interactieve Weight & Balance calculator mag overigens ook gebruikt worden op andere websites, we hebben daartoe een pagina gemaakt voor webmasters waarop alle informatie staat die je nodig hebt om de Weight & Balance calculator in te programmeren met je eigen vliegtuiggegevens en vervolgens op je eigen site te plaatsen.

1 maart 2008: Mededelingen voor deelnemers

We hebben het reserveringsprogramma uitgebreid met een mededelingensysteem, voor mededelingen die interessant of belangrijk zijn voor huurders van de PH-VZV. Tijdens het inloggen worden de nieuwe mededelingen automatisch getoond. Ook zijn de mededelingen terug te lezen middels de nieuwe menukeuze 'mededelingen'.
www.privatepilots.nl

Teller