Hulp & Uitleg

Informatie over de werking van het online reserveringsprogramma.

Aanmelden

Voor u het vliegtuig kunt reserveren dient u eerst aangemeld te zijn in het systeem. Aanmelding is, evenals het reserveren zelf, kosteloos. Hier kunt u uwzelf aanmelden. We hebben daarbij enkele gegevens van u nodig, zoals uw naam, telefoonnummer en emailadres. Vooral uw emailadres is belangrijk: Een bevestiging met verdere informatie wordt naar uw emailadres gestuurd zodra u een reservering plaatst.

Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het afhandelen van uw reserveringen.

Inloggen

U komt automatisch op de inlogpagina terecht wanneer u nog niet bent ingelogd. Wanneer u gebruik maakt van ons reserveringssysteem vanaf uw eigen computer kunt u het vakje "Log via deze computer voortaan automatisch in" aankruisen. U bent vanaf die computer dan altijd automatisch ingelogd op ons systeem.

Het is niet nodig om handmatig uit te loggen; dit gebeurt automatisch zodra u de internetbrowser uitzet.

Reserveren

Aan zowel het reserveren als het annuleren zijn geen kosten verbonden. Uiteraard verwachten we dat het wel uw intentie is om een door u geplaatste reservering daadwerkelijk te benutten.

Reserveren doet u door in de kalender op de gewenste startdatum te klikken. Als er al reserveringen voor die datum zijn geplaatst krijgt u die te zien. Daarna kunt u de gewenste start- en eindtijd invullen. Het is ook mogelijk om een andere einddatum in te vullen wanneer u het vliegtuig voor meerdere dagen wenst te reserveren.

Is de door u gewenste datum en/of tijd al door iemand anders gereserveerd? Niet getreurd; u kunt alsnog uw reservering plaatsen. Mocht de eerste vlieger om een of andere reden besluiten om de reservering te annuleren dan wordt het vliegtuig alsnog aan u toegewezen. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Het systeem zal u waarschuwen wanneer uw reservering samenvalt of overlapt met een reeds bestaande reservering.

Annuleren

Mocht u besluiten om, om wat voor reden dan ook, geen gebruik te maken van uw reservering, dan verzoeken wij u deze te annuleren. Hierdoor komt het vliegtuig voor anderen beschikbaar. Ook wanneer de weersomstandigheden te slecht zijn om te vliegen is het belangrijk dat u annuleert: voor iemand anders vliegdoel kunnen de omstandigheden misschien nog goed genoeg zijn, of misschien willen we de vrijgekomen tijd wel gebruiken voor het plegen van onderhoud aan het vliegtuig.

www.privatepilots.nl

Teller