Meevliegen

Op sommige trips nemen we passagiers mee. Hetzij op uitnodiging onzerzijds, hetzij op speciaal verzoek van de passagiers.

Meevliegen

Wil je ook een keer mee als passagier? Dat kan! Meevliegen is een leuke ervaring, heel anders dan bijvoorbeeld het vliegen in een groot verkeersvliegtuig. Je bent meer betrokken bij het vliegen zelf en er is meer te zien want we vliegen lager.

Bestemming
Kosten
Wanneer je met twee personen meegaat naar een waddeneiland, moet je dus rekenen op in totaal anderhalf uur vliegtijd plus maximaal 10 Euro aan landingsgelden. Dit komt dus neer op circa 58,75 Euro per persoon.
Gewicht
Ons vliegtuigje heeft een gewichtsbeperking. De twee achterpassagiers mogen samen niet meer dan 160 kilo wegen. Met vier personen aan boord kan alleen het allernoodzakelijkste mee aan bagage.
Weersomstandigheden
Vliegafspraken zijn altijd "onder voorbehoud". Het is aan de gezagvoerder te beoordelen of de weersomstandigheden geschikt zijn voor een passagiersvlucht: Wat voor niet-ingewijden slecht weer lijkt kan prima vliegweer zijn, maar het omgekeerd komt natuurlijk ook voor. In een uitzonderlijk geval kan het voorkomen dat de weersomstandigheden dusdanig op onvoorziene wijze verslechteren dat er niet meer naar het vertrekpunt kan worden teruggekeerd. Meevliegen geschiedt op niet-commerciele basis en hieruit vloeit ook voort dat de piloten niet aansprakelijk kunnen worden gesteld voor eventuele extra kosten aan verblijf of vervangend vervoer.

Voor meer informatie en eventuele afspraken kun je contact met ons opnemen.

Foto-archief passagiers


Opa en Kim Kooistra (in ander vliegtuig, niet de PH-VZV)


Thomas Veldman & Frans Veldman sr.


Laura Veldman & Ank Veldman


Huub Möhlmann


Hans & Emy Kooistra


Jantine Leeflang en Arno Hendriks


Thomas Veldman en Karin


Beppe en Afke Kooistra


Cor Wajer en Kim Kooistra


Marc en Erna


Bente en Pien


Jack en Pien


Alexander en Vriendin


Ontmoet tijdens de vakantie in de Alpen, naam vergeten... (stom!)


Tijdens dezelfde vakantie in de Alpen: Jan de Waard met Opa


Mare en ik (Ilona), allebei op de voorstoelen want we zijn met zijn 2-en naar het waddeneiland Juist geweest :-)


Joke en Tinus


Lauren en Aranka. Een wel héél bijzondere vlucht; Lauren heeft Aranka gevraagd om met hem te trouwen terwijl we boven de plek vlogen waar zij zes jaar geleden verkering hadden gekregen. Zo romantisch :-) Haar antwoord was "jaa.." Dat ze nog maar lang en gelukkig samen mogelijk leven :-)13/08/2009
Filmpje van het vliegen met onze stoere Laura en Thoma met hun stoere buurjongen Tim en buurmeisje Dana. Let op de zwevende objecten ;-)

Reacties

Ruimte voor reacties van onze passagiers:

www.privatepilots.nl

Teller