Nieuws

April 2010

In de zomer van 2008 en 2009 zijn we in de Cessna met de kids naar de Alpen en de Middellandse zee gevlogen. Het verslag heeft lang op zich laten wachten omdat we het veel te druk hadden met onder andere het bouwen van onze Europa. Het fotoverslag van 2008 staat er nu op: Kijk hier voor een fotoverslag reis naar de Alpen en Cannes

April 2010

We hebben, nadat het vliegtuig klaar was, nogal lang moeten wachten voordat hij daadwerkelijk kon vliegen (afhankelijk van derden en het weer, deze winter was bedekt met sneeuw) maar het is zover. Precies 2 jaar en tien dagen nadat we met het project zijn begonnen: The First Flight! Kijk hier voor een fotoverslag van de allereerste keer dat onze PH-DIY de lucht in gaat

November 2009

Ons zelfbouwproject is bijna klaar! We zijn ermee begonnen in april 2008. Kijk hier voor een fotoverslag van de bouw van onze Europa

Augustus 2009

Omdat wij zelf een nieuw vliegtuig aan het bouwen zijn, en het einde in zicht komt, staat de PH-VZV te koop. Zie hier voor meer informatie.

Maart 2008

De nieuwe pagina Performance & Planning bevat een interactieve Cruise Performance calculator, een interactieve Weight & Balance calculator, diverse tabellen en veel praktische tips, en maakt het nu heel gemakkelijk om een vlucht met de PH-VZV te plannen.

De interactieve Weight & Balance calculator mag ook gebruikt worden op andere websites, we hebben daartoe een pagina gemaakt voor webmasters waarop alle informatie staat die je nodig hebt om de Weight & Balance calculator in te programmeren met je eigen vliegtuiggegevens en vervolgens op je eigen site te plaatsen.

Oktober 2007

Het is nu ook mogelijk om het reserveringsprogramma te gebruiken vanaf een PDA of mobieltje! Zie reserveren vanaf je PDA of mobieltje voor meer informatie.

Nieuws voor huurders van de PH-VZV: De autopilot is gerepareerd. We zijn nog niet helemaal tevreden over de afstelling (hij "slingert" een beetje), maar daar wordt nog aan gewerkt.

September 2007

De PH-VZV is vanaf nu beschikbaar voor huurders. Zie voor meer informatie www.voordeligzelfvliegen.nl.

De eerste buitenlandse reizen zitten er op. Zie voor verslagen en routeinformatie www.vfrflights.nl.

Maart 2007

We beginnen aan de bouw van de website.

www.privatepilots.nl

Teller